
سپاهیان او (آشور بانیپال )پس از هفت بار یورش به خاک عیلام ، سرانجام در سال ۶۴۰ قبل از میلاد ، ه.م با هجومی سهمگین و کینه توزانه ، نفرت دیرینه خود را با اوج رسانیدند و در اندک زمان از سرزمین آباد و پررونق عیلام و عیلامی ها جز ویرانه ای برجای نگذاشتند . آخرین هجوم آنان ، نقطه پایانی بود بر سرنوشت یکی از درخشانترین تمدن های بشری در هزاره های پیش از میلاد .
نویسنده : سید علیرضا قهاری
دانلود در ادامه مطلب
چغازنبیل در سرزمین خدایان
رمز فایل : memarplace.ir
مقاله زیر را نیز می توانید مطالعه کنید :
بر روی لینک زیر کلیک کنید .
چکیده مقالهThe essential importance historical urban structures:
بافت های تاریخی علاوه بر اینکه بخشی از مناطق و محلات شهرها را تشکیل می دهند روایتگر ویژگی های هسته اولیه ی شهرها و همچنین بیانگر یاد و خاطره فرهنگ و آداب و سنن ساکنین آنها می باشند.
مطالعه ی این بافت ها نشان می دهند که ما در گذشته چه تمدن ونظام ارتباطی و شهروندی داشته ایم و از این حیث یک سرمایه ملی در زمینه اجتماعی و فرهنگی به حساب می آیند.
اما متاسفانه امروزه به دلیل عدم توجه کافی به بافت های قدیمی این مناطق در معرض خطر تخریب واقع شده اند و در بعضی موارد سکونت گاه مردم تهیدست گردیده اند. دراین مقاله سعی برآن شده به اهمیت و ضرورت مطالعه این بافت ها از جنبه های فرهنگی، اقتصادی، مصالح کاربردی و شرایط اقلیمی پرداخته شود و در پایان راهکارهایی جهت رفع مشکل این بافت ها ارائه گردد.
به وبسایت مکان معمار خوش آمدید . هدف از ایجاد این سایت گردآوری منابع عظیم برای پایان نامه ها و تحقیقات به صورت گسترده می باشد . امیدوارم با معرفی ما به دوستانتان گامی در جهت گسترش فرهنگ تحقیق محوری شود.
تشکر . علیرضا سرحدی
برای ارتباط با ادمین از راه های زیر استفاده نمایید.
آیدی تلگرام : memarplace@
ایمیل :memarplace@gmail.com
چغازنبیل در سرزمین خدایان
چغازنبیل در سرزمین خدایان
چغازنبیل در سرزمین خدایان
چغازنبیل در سرزمین خدایان
چغازنبیل در سرزمین خدایان